fbpx

Palvelun käyttöehdot

Käyttämällä tätä verkkopalvelua hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut käyttämään palvelua näiden ehtojen ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ajoittain, ja niissä tapauksissa informoimme uusista ehdoista tällä sivulla.

Käyttämällä tätä verkkopalvelua sitoudut noudattamaan seuraavia ohjeita, ehtoja ja sääntöjä:

1. Suostut siihen, ettet käytä tätä sivustoa mihinkään laittomaan tarkoitukseen ja takaat, ettet palvelua käyttämällä riko mitään paikallisia tai kansainvälisiä lakeja, sääntöjä tai määräyksiä.

2. Sitoudut siihen, että olet itse vastuussa kaikista niistä toimista ja päätöksistä joita teet tästä palvelusta saatujen tietojen johdosta. Ymmärrät, että Sandra Rangel, tämä verkkopalvelu, sivuston taustalla oleva yritys tai lisenssinhaltija ei ole vastuussa omista toimistasi, kuluistasi, vahingoistasi tai vastuistasi, etkä missään tilanteissa nosta mainittuja tahoja vastaan vaatimuksia tai kanteita palvelun sisältöön tai omiin toimiisi liittyen.

3. Ellei asiasta ole muuta kirjallisesti sovittu, sinulla ei ole oikeutta jakaa, kopioida, tallentaa, arkistoida tai tulostaa tämän palvelun sisältöä. Suostut siihen, että et jaa tai kopioi palvelun sisältöä missään muodossa.

4. Suostut pitämään käyttäjätunnuksesi ja salasanasi salaisina, etkä jaa niitä muiden ihmisten kanssa. Suostut ilmoittamaan välittömästi käyttäjätunnuksen luvattomasta käytöstä tai sen päätymistä vääriin käsiin. Suostut siihen, että palveluntarjoaja voi sulkea käyttäjätilisi ja pääsysi palveluun mikäli ilmenee, että tunnusta on käyttänyt useat henkilöt. Palveluntarjoaja ei ota vastuuta menetyksistä tai haitoista joita tunnusten luvattomasta käytöstä voi seurata.

Sisällön immateriaalioikeudet

Tämä verkkopalvelu ja kaikki siinä olevat materiaalit ovat palveluntarjoajan ja / tai lisenssinantajien omaisuutta, ja niitä suojaavat tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeuksia koskevat lait. Sivusto on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Et saa käyttää sivustoa tai sivustolla olevia materiaaleja tavalla, joka loukkaa oikeuksiamme tai jota emme ole valtuuttaneet. Tarkemmin sanottuna, ellei näissä palvelusehdoissa tai materiaalien omistajalla ole nimenomaista valtuutusta, et saa muokata, kopioida, toistaa, julkaista, lähettää, lähettää, lähettää, kääntää, myydä, luoda johdannaisteoksia, hyödyntää tai levittää missään tavalla tai välineellä (myös sähköpostitse tai muilla sähköisillä välineillä) mitään palvelun sisältöä.

Palautusoikeus

Koska tarjoamamme palvelu on luonteeltaan sähköinen, tarjoamme 14 päivän palautusajan kaikille ostoksille, mutta vain jos käyttäjätiliä ei ole aktivoitu. Kun ostat tuotteen, saat sähköpostin joka sisältää tilin aktivointilinkin. Napsauttamalla linkkiä tilisi aktivoituu ja saat palvelun käyttöösi. Aktivoimalla tilin hyväksyt, että palautusoikeus loppuu välittömästi.

Vastuuvapaus

Sivustolla tai sen kautta tarjottavat tiedot, tuotteet ja palvelut tarjotaan sellaisenaan ja ilman minkäänlaista ​​suoraa ​​tai epäsuoraa takuuta tai lupausta lopputuloksesta. Sandra Rangel ja palveluntarjoaja kieltäytyvät kaikista vastuista mukaan lukien, mutta rajoittumatta, implisiittiset takuut kaupallisuudesta ja soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Emme takaa, että palvelu on keskeytymätöntä tai virheetöntä, viat korjataan tai että kaikki tämän sivuston osat, mukaan lukien palvelimet joilla verkkopalvelu sijaitsee, pysyvät jatkuvasti toiminnassa ilman ongelmia.

Emme takaa tai tee mitään lupauksia palvelussa olevien materiaalien ja tietojen käytöstä tai käytön tuloksista niiden oikeellisuuden, tarkkuuden, ajantasaisuuden, luotettavuuden tai muun suhteen.

Lääkärinä Sandra Rangel voi antaa sinulle terveyteen liittyviä neuvoja. Hän ei kuitenkaan ole rekisteröitynyt lääketieteen ammattityöhön Suomessa. Jos etsit lääketieteellisiä suosituksia, suosittelemme, että kysyt neuvoa paikkakuntasi terveydenhuollon ammattilaiselta. Holistisena terveysvalmentajana Sandra Rangel saa antaa yleisiä ravitsemusneuvoja, mutta hänellä ei ole Suomessa virallista ravitsemusneuvojan toimintalupaa. Vaikka hän haluaisi auttaa, hän ei voi antaa laillisista ja eettisistä syistä virallista henkilökohtaista ravitsemusneuvontaa. Käyttämällä tätä verkkopalvelua hyväksyt kaiken verkkosivustolla olevan tiedon yleisenä informaationa, ei henkilökohtaisina neuvoina. Jos sinulla on hätätilanne terveyteesi liittyen, mene heti lähimpään sairaalaan tai ota yhteys ensisijaiseen lääkäriisi.

Lisäksi

Missään olosuhteissa, mukaan lukien huolimattomuus, palveluntarjoaja ei ole vastuussa suorista, epäsuorista, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat palvelun käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sitä. Suostut ja hyväksyt, että palveluntarjoaja ei ole vastuussa mistään palvelussa olevan tiedon mahdollisesta loukkaavuudesta ketään kohtaan. Jos olet tyytymätön palveluun tai sen ehtoihin, suositeltava ratkaisu on lopettaa sivuston ja palvelun ja / tai materiaalien käyttö.